ONTDEK DE DROOM, EEN 4-STERRENHUIS IN DE MEERDERE CATEGORIE IN BERGEN

EN

FR

Contact

Jobs

RESERVEREN

 I Juridische informatie

Het DREAM hotel nodigt je uit...

 

Ontdek het DREAM hotel, een 4-sterren verblijf van een superieure categorie dat een brug slaat tussen de erfenis van het verleden en het comfort van de moderne samenleving.

Het DREAM hotel nam zijn intrek in een gebouw in neogotische stijl, gebouwd in de XIXde eeuw. De lokalen dienden eerst als toevluchtsoord voor de Zusters van Bélian. Later werd het pand als kapel gebruikt.

200 jaar later wordt, na een grondige en bijzonder geslaagde renovatie, een nieuwe bladzijde geschreven in de geschiedenis van het pand waarin gastvrijheid nog altijd centraal staat.

Het DREAM hotel, ideaal gelegen op de zuidelijke helling van het historische stadscentrum van Bergen, biedt een uitzonderlijke combinatie van gastronomie, ontspanning, hotelservice en welzijn.

Het DREAM hotel verenigt een uitmuntende service met een aangename sfeer en staat garant voor verfijnde gastronomie en welzijn. Het DREAM hotel biedt een antwoord op al jouw verlangens, zowel bij korte als lange verblijven.

VISITER MONS

DREAM Hôtel

17, rue de la Grande Triperie

7000 Mons - Belgique

T :  +32 (0)65 32 97 20

F :  +32 (0)65 32 97 29

Contactformulier

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.

Dream Hotel respecteert uw privacy en gaat ermee akkoord uw gegevens alleen te behandelen als onderdeel van het doel van dit formulier: reageer op uw verzoek. Zie ook onze Gebruiksvoorwaarden (UGC) onderaan deze pagina voor meer informatie.